Exclusive Spring Fair

Alnorum Art staat tijdens het Paasweekend van 2017 (14 t/m 17 april) op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn. Hier vindt de nieuwe hoogwaardige binnen / buitenbeurs plaats onder de titel “Exclusive Spring Fair”.

U vindt Alnorum Art op de 1e etage van het kasteel. Bent u geïnteresseerd in vrijkaarten? Houd dan de Facebook pagina van Alnorum Art in de gaten of laat een bericht achter via de contactpagina van deze site.

 

Het doet ons veel genoegen u uit te nodigen voor de “Exclusive Spring Fair”, de nieuwe binnen – buitenbeurs die tijdens het paasweekeinde zal plaatsvinden op Kasteel Groeneveld in Baarn. De beurs is iedere dag geopend van vrijdag 14 april tot en met maandag 17 april (Tweede Paasdag).

 

De Exclusive Spring Fair is een Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel wordt omgetoverd tot een “pop-up” departementstore. De drie kasteeletages zijn gevuld met diverse componenten voor een eigentijds luxueus leven, terwijl in de statige tuin achter het kasteel de beurs is uitgebreid met het thema Home & Garden. Op de terrassen staan in het voorjaarszonnetje foodtrucks met gezelige muziek… Laat de lente nu maar komen, welkom op de paasbeurs in Baarn!

 

Trots melden wij dat we een paar hoogwaardige werken hebben toegevoegd aan onze collectie. Van Kees van Dongen zijn te zien: “Le Collier des Perles”, “Le Carroussel”, “Vrouw met Hand aan het Strand”, “Madame X”, allen werken uit het hogere segment. Daarnaast nemen we diverse oningelijste werken mee zoals losse houtgravures uit de serie van de vertellingen van 1001 nacht. En we nemen diverse werken mee van Jean-Gabriel Domergue en Jean Pierre Cassigneul. Onze collectie biedt voor elk budget een origineel werk!

 

De beurs is alle dagen van 10:00 uur tot 18:00 uur geopend.
Wij verheugen ons op uw bezoek!

2018-02-15T19:01:38+00:00