Verkooptentoonstelling Betaalbare Kunst! 5 jaar galerie Alnorum Art in De Bilt

Vijf jaar geleden vestigde kunsthandel Alnorum Art zich aan de Dorpsstraat 34 in het Oude Dorp van De Bilt. De galerie viert van 14 november 2014 tot en met 3 januari 2015 haar eerste lustrum met een verkooptentoonstelling Betaalbare Kunst! met werken van wereldberoemde kunstenaars zoals Picasso, Chagall, Matisse, Cassigneul en Van Dongen. Tevens zijn er speciale aanbiedingen ter ere van dit 5-jarig jubileum. Speciaal voor deze gelegenheid heeft de galerie haar collectie lithografieën van Picasso uitgebreid.

“Toen we hier onze galerie openden, konden we nog niet bevroeden dat we zoveel belangstelling zouden krijgen”, vertelt Dafna van den Elzen, samen met haar man Martijn eigenaar van de galerie. “In 2010 organiseerde museum Boijmans Van Beuningen een Van Dongen tentoonstelling en dat zorgde voor een grote toeloop naar onze galerie. Eind 2011 werden we genomineerd voor Ondernemer van het Jaar in De Bilt. In 2012 en 2013 waren we druk met deelnames aan kunstbeurzen In Utrecht, Amsterdam, Delft en Naarden en lokaal bij de Wintermarkt in het Oude Dorp. En in 2014 zijn we ons speciaal gaan toeleggen op de online zichtbaarheid. De website is vernieuwd (www.AlnorumArt.nl), we hebben een actieve Facebookpagina waar we wetenswaardigheden en nieuwe werken presenteren en een bedrijfsvideo van één minuut op YouTube. Dat heeft ons landelijke bekendheid gegeven.”

Van den Elzen: “Wij onderscheiden ons door een laagdrempelige aanpak: u kunt gewoon eens binnenkomen om te praten over kunst, of om een kijkje te nemen en te genieten van de werken in de galerie. Wij vinden het altijd leuk om mensen te ontvangen en uitleg te geven over de stijl, de techniek, of de kunstenaars. Wij hebben binnen ieder budget een authentiek kunstwerk. We geloven dat originele kunst betaalbaar kan blijven! De kunstwerken van Picasso bijvoorbeeld, kennen een prijsrange van 200 tot 3500 euro. Onze collectie biedt voor elk wat wils.”

De galerie is geopend op vrijdag- en zaterdagmiddag en zal ook dit jaar op 14 december tijdens de Wintermarkt in het Oude Dorp geopend zijn.

2018-02-15T18:57:16+00:00