Over Alnorum Art

Over Alnorum Art2018-05-13T17:50:01+00:00

Specialist in Originele grafiek

Over Alnorum ArtAlnorum Art is specialist in originele grafiek. De kunsthandel bezit één van de grootste collecties kunstwerken van Kees van Dongen ter wereld. Drijvende kracht achter Alnorum Art is Martijn van den Elzen (1966). Hij bouwde deze exclusieve verzameling in de loop van vele jaren op. In 2009 openden hij en zijn echtgenote Dafna een galerie in het oude dorp van De Bilt.

Werken van Franse kunstenaars

Naast werken van Van Dongen worden werken aangeboden van vooral Franse kunstenaars die in de eerste helft van de 20e eeuw actief waren. Hiertoe behoren kunstenaars als Jean-Gabriel DomergueRaoul DufyGeorges Braque en Jan Sluijters. Ook latere kunstenaars behoren tot de collectie: Alnorum Art bezit diverse werken van Marc ChagallJean Carzou en Bernard Buffet. Bijzonder zijn de litho’s van de nog levende Franse kunstenaar Jean Pierre Cassigneul (1935) wiens werk sterk is geïnspireerd door Van Dongen. Binnen iedere prijscategorie – vanaf 150 euro – kunnen wij u een origineel kunstwerk bieden.

Alnorum Art hecht veel waarde aan de kwaliteit en authenticiteit van de collectie. De kunsthandel is lid van de Vereniging voor Originele Grafiek (VOG) . Alle werken hebben garantie van echtheid en worden inclusief echtheidscertificaat verkocht.

Persoonlijke service

Persoonlijke service staat bij Alnorum Art hoog in het vaandel. Zo bieden wij de mogelijkheid om de werken in de eigen huiselijke omgeving te bekijken. In het geval dat een werk nog niet is ingelijst geven wij u graag advies welke inlijsting het beste bij uw wensen past.

U bent van harte uitgenodigd de website te ontdekken of onze galerie aan Dorpsstraat 34 in De Bilt te bezoeken. Wij zijn op zaterdagmiddag en op afspraak geopend. Heeft u vragen dan kunt u ons bellen of mailen. Ook kunt u via het contactformulier op de contactpagina een bericht sturen.

Graag tot ziens bij Alnorum Art!